Sr. Burro

De Kalebas Workshop

Een activiteit om u mee te nemen in de wondere wereld van de Kalebassen. Ik leer u hoe de kalebassen worden gemaakt en u kunt tevens genieten van onze ‘quinta’.

Dagactiviteit
In een prachtige omgeving in de Algarve, niet ver van Albufeira, wordt u ontvangen op onze ‘quintina’ (boerderijtje). Onder het genot van een kopje koffie met een ‘pastei natas’ vertel ik u graag wat over mijzelf en wat de dag gaat brengen. Ik zal u rondleiden en u kunt een kalebas uitzoeken die reeds voor u is schoongemaakt en klaar om te bewerken.

Na twee uurtjes werken aan uw kalebas is het tijd voor een Portugese lunch. Dit kan bijvoorbeeld zijn kip piri piri of Sardientjes en voor de vegetarische knutselaars groente van de BBQ.

Na de lunch gaan we verder om uw kalebas af te maken of kunt u genieten van onze tuin en onze dieren op de ‘quinta’, zoals de ezels, varkentjes en kippen.

De prijs voor deze heerlijke dag bieden wij aan voor 75 euro per persoon. Dit is inclusief vervoer van en naar uw hotel of appartement, inclusief eten en drinken (water, frisdrank, wijn of bier) en inclusief alle materialen voor uw kalebas (gereedschap, ecologische verf etc.). Het enige wat u verder moet meebrengen is een goed humeur en wij doen de rest ?.

Naast de Kalebas bieden wij ook streekproducten aan, zoals eigen gemaakt jam, vijgenjam, tomaten jam, pompoen jam, laurier blaadjes, olijfolie, eieren e.d. Mocht u nu géén plek meer hebben in uw bagage ? Wij sturen de producten tegen kostprijs naar het gewenste adres.

“Eerste keer op de markt”

> Voor meer voorbeelden bekijk de facebook of instagrampagina